Onze diensten en producten.

Onze focusdomeinen zijn digital workplace, employee experience en intelligent apps & automation. Overheen deze domeinen voorzien wij diensten voor technische implementaties, migraties, governance, change en adoptie. Ontdek hieronder een aantal van deze diensten.

People Analytics

Met People Analytics toon je de toegevoegde waarde van werknemersdata voor bedrijfsresultaten aan. Door het systematisch verzamelen en identificeren van deze data kunnen je bedrijfsleiders hun medewerkers beter ondersteunen en weloverwogen beslissingen nemen.

Lees meer

Informatiebeheer voor lokale besturen

Stel jouw lokaal bestuur in regel met de wetgeving en het Digitaal Archief Vlaanderen gebruik makend van SharePoint en het Power Platform. We zorgen voor tijdswinst en overzicht voor jouw archivaris en gebruiksgemak en duidelijkheid voor jouw werknemers.

Lees meer

Teams Think Forward.

Met Teams Think Forward denk je bewust na over hoe de digitale tools jouw organisatie en werknemers het best kunnen dienen. Samen zorgen we voor instellingen en afspraken die in symbiose zijn met jouw manier van werken.

Lees meer

Employee Experience Journey.

Breng het pad dat jouw werknemers volgen in kaart. Van aanwerving tot afscheid. Automatiseer processen en maak hiervoor gebruik van de juiste tools binnen Microsoft Viva en Microsoft 365. Creëer een aangename werkomgeving voor jouw werknemers.

Lees meer

Digital Maturity Scan.

De Digital Maturity Scan geeft je een gefundeerd inzicht in de digitale maturiteit en het digitaal enthousiasme van jouw werknemers. Deze data vormt de basis voor jouw toekomstige digitale change en adoptie tracks.

Lees meer