Digital Workplace.

De moderne digitale werkplek is een omgeving waarin medewerkers op elk moment en op elke plaats kunnen werken. Microsoft 365 biedt de tools die nodig zijn om deze werkplek te creëren. Met Microsoft 365 kunnen bedrijven een moderne werkplek creëren die medewerkers in staat stelt efficiënt te werken, terwijl hun gegevens veilig zijn. Bedrijven kunnen Microsoft 365 implementeren op elk apparaat, zodat medewerkers altijd toegang hebben tot de productiviteitstools die zij nodig hebben. Dankzij de cloud-gebaseerde opslag en samenwerkingstools, kunnen medewerkers gemakkelijk samenwerken aan documenten en projecten, ongeacht de locatie of het apparaat.

Productiviteit

Flexibiliteit

Veiligheid

Productiviteit

De moderne digitale werkplek stelt medewerkers in staat om efficiënt te werken. Dankzij technologieën zoals Microsoft 365, kunnen medewerkers gemakkelijk samenwerken aan documenten en projecten, ongeacht de locatie of het apparaat. De productiviteitstools van Office 365, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, zorgen voor een efficiënte verwerking van taken en gegevens. Bovendien, met de cloud-gebaseerde opslag kunnen medewerkers altijd toegang hebben tot de meest recente versie van een document en kan er vlot worden samengewerkt. En dankzij de samenwerkingstools kunnen jouw werknemers samen notities nemen, taken toewijzen of updates vragen. De moderne digitale werkplek biedt dus vele voordelen voor de productiviteit van medewerkers.

Met Microsoft 365, krijgen bedrijven ook voordeel van innovatie. Microsoft biedt regelmatig updates en verbeteringen voor de productiviteitstools en beveiligingstechnologieën, waardoor de moderne werkplek up-to-date blijft en gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

Flexibiliteit

Hybride werken is een manier van werken waarbij medewerkers zowel op kantoor als op afstand werken.

De moderne digitale werkplek met Microsoft 365 biedt flexibiliteit voor medewerkers om te werken waar en wanneer zij willen. Dankzij het cloud-gebaseerde ecosysteem kunnen medewerkers gemakkelijk samenwerken aan documenten en projecten, ongeacht de locatie of het apparaat. Medewerkers hebben toegang tot hun bestanden en communicatie-tools vanaf elk device, of het nu een laptop, tablet of smartphone is. Dit maakt het gemakkelijker om efficiënt te werken, ook als medewerkers buiten de kantooromgeving werken of op zakenreis zijn. Zo creëer je een productieve, hybride werkomgeving.

Met Microsoft Teams, kunnen medewerkers virtueel overleg voeren, samenwerken en communiceren, waardoor ze niet afhankelijk zijn van fysieke aanwezigheid op kantoor. Dit maakt het mogelijk voor bedrijven om een hybride werkomgeving te creëren, waarin medewerkers kunnen werken waar ze zich het meest efficiënt voelen, terwijl de bedrijfsvoering soepel blijft verlopen. Hybride werken is niet meer weg te denken uit moderne organisaties. Dit biedt de flexibiliteit die medewerkers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen, ongeacht de tijd of locatie.

Veiligheid

Veiligheid is cruciaal in de digitale omgeving. Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligingstechnologieën waarmee medewerkers hun apparaat en gegevens kunnen beschermen. Daarnaast biedt Enterprise Mobility + Security de beveiliging en controle die nodig is om de moderne werkplek te beheren. Dit omvat onder andere de mogelijkheid om toegang tot gegevens te beheren, apparaten te beschermen en gegevensverlies te voorkomen. Dit geeft bedrijven de zekerheid dat hun gegevens veilig zijn, ongeacht of medewerkers op kantoor of op afstand werken. Bovendien, Microsoft 365 biedt regelmatig updates en verbeteringen voor de beveiligingstechnologieën, zodat de moderne werkplek up-to-date blijft en op de hoogte is van de nieuwste technologieën.

We creëren samen een digitaal veilige werkplek gericht op mensen

Dankzij The Flow zijn onze mensen nu in staat om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken in een veilige digitale omgeving.